dilluns, 12 de novembre del 2012

Empresa i multilingüisme, els reptes de la internacionalització, el turisme i la diversitat lingüística

Vet aquí la invitació per a un nou acte coorganitzat pel CUSC-UB:
El British Council es complau a convidar-vos al seminari Language Rich Europe "Empresa i multilingüisme, els reptes de la internacionalització, el turisme i la diversitat lingüística", coordinat per Miquel Strubell (Director, Càtedra de Multilingüisme Linguamón-UOC) i F. Xavier Vila (Universitat de Barcelona, Departament de Filologia Catalana i Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació).
Són nombroses les veus que alerten que, en el marc d’una economia cada cop més globalitzada, cal que el teixit econòmic europeu abordi amb decisió el repte del multilingüisme. L’objectiu d’aquest seminari és fornir un espai de trobada perquè els professionals, els emprenedors, els decisors i els acadèmics del nostre país puguin posar en comú quines són les necessitats, els recursos i les oportunitats que detecten en els reptes derivats de la diversitat lingüística en el món socioeconòmic. En l’acte es debatran un conjunt de propostes i de suggeriments sobre la gestió del plurilingüisme europeu en el món del negoci. Aquestes recomanacions es presentaran al congrés sobre el plurilingüisme que es farà a Brussel·les al març de 2013 i s’elevaran a la Comissió Europea en el marc del projecte Language Rich Europe – Una Europa rica en llengües.
Informació:
Data:   Divendres 23 novembre de 10 h a 14 h
Lloc:    British Council
Amigó 83
Barcelona 08021
Important: Per tal d’assistir a la jornada cal enviar un correu electrònic a isabella.petith@britishcouncil.es abans del dia 16/11/2012.