divendres, 25 de febrer de 2011

Màsters i postgraus en política lingüística, sociolingüística, gestió del multilingüisme, lingüística aplicada, acolliment lingüístic i formació de professorat de català per a adults

Per a aquells als quals se'ls acosta l'hora de decidir què faran un cop acabada la carrera o el grau, sapigueu que al nostre país hi ha una gamma de cursos de postgrau i màsters totalment o parcialment dedicats a la gestió del multilingüisme, la sociolingüística, la política lingüística, la lingüística aplicada. Aquí teniu les referències dels que s'han impartit durant el curs 2010-2011:

Màsters oficials: poden conduir al doctorat i la tesi

Màster Oficial Interuniversitari d'Estudis Avançats i Aplicats en llengua i literatura catalanes . Universitats de Barcelona i Autònoma de Barcelona

Màster d'Ensenyament d'Espanyol i de Català com a Segones Llengües / Llengües i Moviments de Població. Universitat de Girona

Màster oficial en assessorament lingüístic i cultura literària: aplicacions al context valencià. Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana: - Universitats d’Alacant i València (semipresencial)

Màster de Formació de Professorat de Català per a Persones Adultes. Universitats de Barcelona i de Vic

Màsters propis: no condueixen a doctorat però els crèdits poden ser reconeguts per màsters oficials (consulteu-ho per a cada cas)

Màster en Assessorament Lingüístic, Gestió del Multilingüisme i Serveis editorials . Universitat de Barcelona
Màster d'ensenyament de català per a l'acolliment lingüístic . Universitat Autònoma de Barcelona

Postgraus propis: no condueixen a doctorat però els crèdits poden ser reconeguts per màsters oficials (consulteu-ho per a cada cas)

Postgrau en Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme (semipresencial, inclòs dins del Màster en Assessorament Lingüístic, Gestió del Multilingüisme i Serveis editorials). Universitat de Barcelona.

Postgrau en Gestió de la diversitat lingüística i cultural (a distància) Universitat Oberta de Catalunya.

1 comentari:

MÍRIAMMANYÀSAIZ ha dit...
L'autor ha suprimit aquest comentari.